Sunday, June 27, 2010

offer to Bachelor in Printing...

19.6.2010
jumaat..
TAHNIAH ANDA DI TAWARKAN IJAZAH SARJANA MUDA PERCETAKAN..
UITM. SHAH ALAM..

Masa daftar 3 Julai 2010 hari sabtu

Bila lihat rasa nak je tawaran ni..
Saya x pernah berharap nak sambung ke ke peringkat IJAZAH..
Saya dah ada pilhan...
Dulu saya seorang bekas pelajar Grafik dan media digita juga di uitm..
Tapi kampus terbesar,terkenal dengan pelajar kreatif,inovatif dan juga genius
dalam pelajaran..di Alor Gajah..Bila dengar je nama kampus Alor gajah...
berderau darah...gelabah,gelisah..sapa yang duk stdy uitm kampus melaka..
siaplah korang..huhu...uitm melaka salah 1 kampus ke 3 terbesar bilangan
pelajarnya..setelah uitm shah alam dan ke 2 uitm kampus seri iskandar di perak
...Kampung saya tu...

Uitm Melaka telah banyak melahirka bakat2 muda yang kreatif dalam grafik
jika dengar uitm melaka...memang saya bangga..sebab saya adalah saah seorang
pelajarnya..product dari uitm...


uitm melaka memiliki alatan yang canggih,dan masih baru..jika nak dibanding
kan dengan kampus2 lain...termasuklah uitm induk..shah alam..
Sapa yang dapat ART N DESIGN...kampus melaka..memang beruntung sangat..
sebab dari sem 1 hingga 6 akan dapat 1 studio khas..tak main lah kongsi2..
kalau kos lain..confirm kongsi ..UITM MELAKA menyediakan 4 jabatan yang berbeza
salah 1 nya grafik,photo,fine art dan yang terbaru industri design..


Yang best tu uitm dah naik taraf..siap ada program matrikulasi sains sosial lagi
Bila sesorang pelajar tu dah ke semester 3..confirm korang leh sambung ijazah..
time saya dulu xde lagi!..jeles sangat tengok junior2 uitm yang dapat ijazah
awal..dalam usia yang muda..

bILA di fikir macam nak je tawaran di atas..
dekat sikit berbanding pilihan sekarang ni..
beribu batu..andai tu suratan takdirMU..
hehe..dahlah tu...saya dah ada pilihan...hujung bulan 7 ni pulang..
kembali ke tahun baru tahun 3 ...tinggal lagi 2 tahun lagi..
pulang sebagai anak malaysia..yang memegang segulung ijazah..

Bulan 10 NI SAYA konvo..jom ramai2 g uitm shah alam..
ni tengah kumpul duit..nak konvo..

1 comment:

  1. KAJIAN SEMASA MENGENAI PERKEMBANGAN WAHABBI DI MALAYSIA, SILA GOOGLE TAJUK-TAJUK SEPERTI DI BAWAH INI:-

    (a) SIFAT 20 - http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
    (b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
    (c) Jom Kenali Dr Maza & Co
    (d) Ahlul Bait Yang Dicerca
    (e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
    (f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
    (g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah
    (h) TAJUK KHAS - BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA ASWJ

    FAKEH KHALIFAH SAKA

    ReplyDelete